Предстоят ни интензивни няколко месеца, пълни с ретроградност. Но тъй като

...
Предстоят ни интензивни няколко месеца, пълни с ретроградност. Но тъй като
Коментари Харесай

Предстоят ни интензивни няколко месеца, пълни с ретроградност

Предстоят ни интензивни няколко месеца, цялостни с назадничавост. Но защото сезонът на Водолея е съвсем тук, ще се зарадвате да разберете, че обстановката ще олекне през идващите седмици. Ето какво да очаквате и по какъв начин да работите с силата на този сезон на Водолея.

Той стартира на 20 януари, с новолунието във Водолей още на идващия ден, само че съгласно астролози, истинската силата на Водолея ще се усети, когато Уран излезе от назадничавост на 22 януари. Това е по този начин, защото Уран е планетата на революцията и смяната и може да подейства разрушително, тъкмо като събуждане след дълга сънливост.

От друга страна, Венера влиза в Риби на 26 януари единствено четири дни по-късно, тъй че можем да чакаме успокоителен резултат.

А от 24 до 29 януари ще имаме отлична опция да продъължим планове, да възстановим изгубени позиции и да възвърнем романтиката, като слънцето образува връзка с Юпитер в Овен на 24 януари и тригон сред слънцето и Марс в Близнаци на 29 януари.

Обаче има нещо, за което ще би трябвало да внимавате! Началото на февруари ще се характеризира с малко... споран сила. На 3 февруари Слънцето ще бъде в квадрат с Уран, а на 4 февруари Венера ще направи квадрат с Марс. Това е интервал от време, в който колкото повече можете да упражнявате своята безпристрастност на Водолея, толкоз по-добре.

Когато пълнолунието в Лъв настъпи на 5 февруари, поставяйки Уран в площ, нещата ще доближат точка на шупване. Но това бързо ще отмине.

Към края на сезона на Водолея ще бъдем изправени пред алтернатива във връзка с креативно търсене или сантиментален интерес, с помощта на съвпад сред Венера и Нептун и различен сред Слънцето и Сатурн. В този миг ще би трябвало да се замислите съществено дали желаете да продължите с това, с което се занимавате.
Как да управляваме тази сила?
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР